CHIMICHURRI ENGLISH
INGREDIENTS
Dehydrated oregano 3 tbsp
Parsley chopped 5 tbsp
Black pepper 1 tbsp
Ground pepper 2 tbsp
2 cloves garlic (chopped very small)
Paprika (Give the reddish color)
Salt 1 tbsp
White vinegar 1/2 cup or apple vinegar or wine vinegar
Corn oil 1 cup or olive oil
Warm water 1/4 cup
PROCESS
1) Place the oregano,parsley to hydrate with warm water until covered to hydrate.
2) Add pepper and salt and mix.
3) Add the garlic and mix.
4) Add parsley, vinegar and oil and mix.
TIP: It is allowed to park in the refrigerator overnight. Proportion for 1 oil of 1/2 vinegar. Keep covered for 7 days in refrigerator.
Video in Spanish: https://www.youtube.com/watch?v=Xv7IiYKGRDI
CHIMICHURRI SPANISH
------------------
INGREDIENTES
Orégano deshidratado 3 cdas
Perejil picado 5 cdas
Pimienta negra 1 cda
Ají molido 2 cda
2 dientes de ajo (Picado muy chico)
Pimentón ( Da el color rojizo)
Sal 1 cda
Vinagre blanco 1/2 vaso o manzana o vino
Aceite maíz 1 vaso o oliva
Agua tibia 1/4
PROCEDIMIENTO
1) Colocar el orégano, el ají molido hidratar con agua tibia hasta cubrir para hidratar.
2) Agregar pimienta y sal. Mezclar.
3) Agregar el ajo y mezclar.
Agregar el perejil, el vinagre blanco y el aceite.
TIP: Se deja estacionar en la heladera de un dia para el otro. Proporción por 1 de aceite 1/2 de vinagre. Conservar tapado 7 días en heladera
Video in Spanish: https://www.youtube.com/watch?v=Xv7IiYKGRDI
No comments:
Post a Comment