INGREDIENTS
• 1 red pepper
• 1 green pepper
• 2 Tomatoes adept (can be done with common tomato)
• 1/2 Onion
• Vinegar
• Corn oil
• 3 cloves garlic
• 2 tbsp Parsley
• ½ tbsp fresh oregano
PROCEDURE
- Chop onion, tomato (remove seeds) and peppers into small cubes and set aside
- Mince the garlic and parsley
- In a bowl mix the vegetables, garlic and parsley, add the oil and vinegar. Season with salt and pepper
- Add closed jar in the refrigerator up to 5 days
INGREDIENTES
• Pimiento rojo 1
• Pimiento verde 1
• Tomates perita 2 (se puede hacer con tomate comun)
• Cebolla 1/2
• Vinagre de alcohol
• Aceite de maíz c/n
• Ajo 3 dientes
• Perejil 2 cdas
• Orégano fresco ½ cda
PROCEDIMIENTO
- Picar la cebolla, el tomate (retirar las semillas) y los pimientos en cubos pequeños y reservar
- Picar el ajo y el perejil
- En un recipiente mezclar los vegetales, el ajo y el perejil, agregar el aceite y el vinagre. Condimentar con sal y pimienta
- Guardar en frasco cerrado en heladera hasta 5 días
No comments:
Post a Comment