Monday, November 4, 2013

Criolla Souce - English and Spanish



INGREDIENTS

• 1 red pepper

• 1 green pepper

• 2 Tomatoes adept (can be done with common tomato)

• 1/2 Onion

• Vinegar

• Corn oil 

• 3 cloves garlic

• 2 tbsp Parsley


• ½ tbsp fresh oregano

PROCEDURE

  1. Chop onion, tomato (remove seeds) and peppers into small cubes and set aside
  2. Mince the garlic and parsley
  3. In a bowl mix the vegetables, garlic and parsley, add the oil and vinegar. Season with salt and pepper
  4. Add closed jar in the refrigerator up to 5 days
------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES

• Pimiento rojo 1

• Pimiento verde 1

• Tomates perita 2 (se puede hacer con tomate comun)

• Cebolla 1/2

• Vinagre de alcohol

• Aceite de maíz c/n

• Ajo 3 dientes

• Perejil 2 cdas

• Orégano fresco ½ cda

PROCEDIMIENTO
  1. Picar la cebolla, el tomate (retirar las semillas) y los pimientos en cubos pequeños y reservar
  2. Picar el ajo y el perejil
  3. En un recipiente mezclar los vegetales, el ajo y el perejil, agregar el aceite y el vinagre. Condimentar con sal y pimienta
  4. Guardar en frasco cerrado en heladera hasta 5 días

No comments:

Post a Comment