Thursday, November 7, 2013

Chimichurri Souce - English and Spanish



INGREDIENTS

• 3 tbsp dried oregano

• 3 tbsp Dried parsley 

• 1 tbsp ground pepper

• 2 cloves garlic or 1 tablespoon dried

• Hot water 

•  1/2 tsp Salt 

•  4 tbsp White vinegar 

• Oil 

PROCEDURE
  1. Place the oregano, parsley, red pepper, dehydrated garlic in a bowl
  2. Add hot water to cover for moisturizing
  3. Add salt, white vinegar and oil
  4. Store covered in refrigerator seven days
--------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES

• Orégano deshidratado 3 cdas

• Perejil deshidratado 3 cdas

• Ají molido 1 cda

• 2 dientes de ajo o 1 cda deshidratado 

• Agua caliente c/n

• Sal 1/2 cda

• Vinagre blanco 4 cdas

• Aceite 200 cc

PROCEDIMIENTO
  1. Colocar el orégano, el perejil, el ají molido, el ajo deshidratado en un recipiente
  2. Agregar agua caliente hasta cubrir para hidratar
  3. Agregar la sal, el vinagre blanco y el aceite
  4. Conservar tapado 7 días en heladera

No comments:

Post a Comment